Installatie

28 gedachten over “Installatie”

  1. terug zetten naar fabrieks instelling kijk onder opties
   of chromecast toevoegen in je router zodat hij zijn eigen kanaal krijgt heb ik ook gedaan werkt perfect en hij weigert nooit meer iets af te spelen
   ik kan natuurlijk nu gaan uitleggen hoe je dat doet maar gezien elke router weer anders is , is dat heel moeilijk te zeggen hoe
   ik heb een Dlink DIR-655
   je gaat naar tabblad advanced en virtual server
   daar voor je naam of ip adres in en vinkt allowed aan en klaar
   heel makkelijk .
   maar hoe je dat in andere routers instelt geen idee misschien dat iemand anders je daar me kan helpen

 1. Zonet de chromecast geinstalleerd en werkt perfect vanop mijn ipad en iphone. Met de smartphone (huawei y530) van mijn vriendin lukt het echter niet. Hoewel de smartphone op hetzelfde wifi netwerk verbonden is als de chromecast, wordt deze niet gedetecteerd. Als ik guest modus inschakel krijg ik wel een cast-icoontje in bv youtube, maar na het inbrengen van de pincode blijft hij hangen op “is aan het verbinden”. Iemand een idee waarom 1. De chromecast niet wordt gevonden buiten guest mode en 2. Waarom verbinden in huest mode niet lukt.

  Bedankt voor de feedback!

 2. Ik wil spotify via mijn versterker-speakers vanaf mijn i-phone afspelen. Ik mis echter een aux uitgang op mijn versterker. Ik heb nog wel een video 1 ingang vrij met line in (wit en rood voor banaanstekkertjes). De verkoper meldde mij dat dit moest lukken. Echter geen geluid via mijn speakers terwijl ik uiteraard wel de keuzeknop van mijn versterker op video 1 heb gezet. Graag advies.

 3. ik heb chromecast op TV en I-Pad en I-Phone. maar hoe moet ik ze nu verbinden? Dus de netflix serie ook op de tv te krijgen? Heb alleen een scherm met de pincode.

 4. Kan iemand mij helpen met het aansluiten van m’n chromecast op mijn home cinema set (LG). Ik heb wel beeld maar geen geluid, omdat geluid normaliter over de surround set gaat.

 5. Ik heb vandaag mijn Chromecast aangesloten. Helemaal geweldig, dacht ik…ik heb namelijk alleen prachtig beeld, helaas geen geluid. Bij het gewone televisie (via mediabox) kijken komt het geluid komt via mijn versteker (home cinema set), deze is verbonden met een optische kabel tussen tv en home cinema set.
  Een andere hdmi poort heb ik al geprobeerd, evenals de tv resetten en van de stroom halen.
  Weet iemand een oplossing…alsjeblieft?

 6. ik gebruik een mobiele router in de auto voor een wifi signaal; als dit thuis is aangesloten op internet werkt alles naar behoren , maar zonder internetverbinding houdt na enkele minuten het spelen van lokale content op met spelen. ik denk dat er regelmatig een internetverbinding nodig is. een verbinding maken met een persoonlijke hotspot op iphone krijg ik niet goed voor elkaar (het netwerk wordt niet gezien bij het kiezen van een wifi-netwerk). iemand een oplossing hiervoor?

 7. Het internet op de camping vereist een inlog wachtwoord voor elk nieuw apparaat dat verbinding wil maken.
  Omdat ik tijdens de installatie niet in het inlogscherm van de camping kom kan ik geen wachtwoord invoeren.
  Ik krijg dus wel een WiFi via de router maar hij maakt dus geen internet verbinding.
  Ik mag op mijn aansluiting 4 apparaten aanmelden en daar hou ik rekening mee.
  Is dit op te lossen?

 8. Ik krijg het ding niet aan de praat. Wij hebben er een gekocht voor de camping, waar geen wifi is. De ipad van mijn man staat open als hotspot. Zo kan ik met mijn samsung tablet via de bluetooth op zijn hotspot toch internetten. Nu is er een mogelijkheid om de chromecast via die persoonlijke hotspot toch aan de praat te krijgen, maar we zitten al 2 dagen te knoeien hiermee. Heeft iemand een stap voor stap uitleg, in Jip en Janneke taal?

  1. De Chromecat werkt alleen als hij via WIFI verbonden is. Kan de ipad met internet ook als een WIFI hotspot dienen? Als je op dat WIFI netwerk dan de samsung tablet en de Chromecast aansluit dan zou het misschien moeten lukken?

 9. ik heb vandaag mijn chromecast ontvangen, kan popcorntime zien op mijn telefoon maar kan niet streamen naar mijn tv, ik heb een smart tv??? wie kan mijn helpen, ik heb een samsung A5 telefoon

 10. Na de google update zie ik geen icoontje meer bij youtube bv.
  Kom ook niet verder met het instalatie proces van de google home setup.
  Heeft voor de update prima gewerkt.
  Hoe gaan we dit oplossen google,heb vele reacties gelezen van mensen met hetzelfde probleem.
  Waardeloos dit al die onbruikbare chromecast stickjes.

 11. Ik wil mijn chromecast installeren via mijn Samsung galaxy S3. De S3 vindt de chromecast wel en gaat ook installeren, maar na 10 minuten krijg ik de melding “verbinding niet mogelijk oid”. Zelfs bij bol.com een 2e besteld om zeker van te zijn dat 1e niet kapot was. Maar er gebeurt niets. Wat kan hier fout gaan?

 12. Vorige week heb ik chromecast 2 aangeschaft. Maar elke keer moet ik mijn MediaAccess TG789bvn resetten wil ik de chromecast 2 weer kunnen gebruiken. Dit is niet zoals het hoort.
  Ik heb diverse forums/sites bekeken maar niks wat nuttig is om het probleem te verhelpen.
  Ook zijn diverse forums gesloten zonder een antwoord op het probleem.
  De vraag is of er inmiddels al iemand mij kan vertellen hoe ik dit probleem kan oplossen?!?

 13. dag ,
  ik heb net een chrome cast geinstalleerd via een usb uitgang in mijn tv . Mijn vraag is nu of de chrome cast aangesloten moet blijven op de elektriciteit ? of mag je die uit de stekker trekken ?

 14. Mijn chromecast en IPhone zijn verbonden met hetzelfde WiFi netwerk maar toch krijg ik de melding dat ze niet met elkaar kunnen communiceren en ik de WiFi instellingen wellicht moet aanpassen. Hij heeft het eerder wel even gedaan en ik heb niets veranderd. Wat kan ik doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *