Gast / guest modus aanzetten op de Chromecast

Sinds december 2014 is het mogelijk om ook mensen toegang te geven tot jouw Chromecast zonder dat deze verbonden zijn met het WIFI netwerk. Het is mogelijk om op de Chromecast gastmodus of guest mode te activeren.

Hoe ze je de gast / guest mode aan op de Chromecast?

Dit is op dit moment alleen nog mogelijk op ANDROID toestellen. iPhone zal snel volgen, maar is op dit moment nog niet beschikbaar

1. Open je Chromecast app op je smartphone
2. Kies voor devices of apparaten
3. Zet de guest/gast modues aan

chromecast-guest-mode-3

chromecast-guest-mode-2

chromecast-guest-mode-1

3 gedachten over “Gast / guest modus aanzetten op de Chromecast”

  1. Vandaag de chromecast bij de mediamarkt gekocht omdat ze vertelde dat je Netflix zonder WiFi naar je tv kan streamen vanuit mijn iPhone. Vanalles geprobeerd. Maar dit gaat dus niet wat ik net heb gevonden. Moet ik de chromecast nu terug brengen of wachten op de nieuwe app van Apple. Alvast bedankt

  2. Wat vreemd dat de mediamarkt je dit advies heeft gegeven. De Chromecast werkt op dit moment alleen nog maar met WIFI.

    Er is wel een oplossing (zie de chromecast ethernet adapter) maar die is op dit moment alleen nog maar in de USA te koop. Wellicht toch binnenkort in Nederland?

  3. Hoe krijg ik met meerdere mobiele telefoons verbinding met de Chromecast. Met 1 mobiele telefoon heb ik verbinding, maar met een andere mobiele telefoon krijg ik geen verbinding. Hoe op te lossen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *